Ekonomiye Bir Tuğlada Bizden

5 Temmuz 2018

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Paşa AĞDEMİR, 2017 yılında TOBB öncülüğünde başlatılan KOBİ'lere yönelik Nefes Kredisinden duyulan memnuniyete istinaden 2. Etap olan 2018 yılı Nefes Kredisi başvurularının yoğun ilgi gördüğünü ve süreci başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirtti.

Nefes Kredisi 2018 projesinin düşük faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla KOBİ'lere can suyu olduğunu belirten GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ağdemir  üyelerimizden gelen yoğun taleplerinde dikkate alınarak KOBİ’lerimize kullandırılmak üzere Odamız tarafından toplam 11.250.000 ₺ yeni kaynak yarattıklarını belirtti.

Ticaretin geliştirilmesi ve yeni kaynakların yaratılması hususunda her zaman üyelerinin yanında olduğunu belirten Ağdemir; süreci başarılı bir şekilde tamamladıklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.